Stanogradnja

Jokić invest d.o.o. Novi Sad bavi se izgradnjom stambenih i nestambenih objekata. Zaključno sa junom 2021. godine, izgradili smo 24 stambene ili stambeno-poslovne zgrade.

Firma se zdravo i stabilno razvija, a ono što nas najviše raduje je zadovoljstvo naših kupaca i svih drugih fizičkih i pravnih lica s kojima sarađujemo. Naš rejting kod svih državnih organa i javnih preduzeća je na najvišem nivou.

Originalnost, stručnost, zakonitost i poslovna etičnost su poslovni principi kojih se čvrsto držimo i koji donose dobre rezultate na duge staze. Naša poslovna orijentacija: „najkvalitetniji stanovi uz najniže moguće cene“ prepoznata je na tržištu kao iskrena, što dokazuje veliki broj kupaca po preporuci.

Projekti u toku

Pogledajte objekte na kojima trenutno radimo, u podnožju strane možete videti aktuelnu ponudu nekretnina za lokaciju koju gledate.

Izvedeni projekti

Pogledajte objekte na kojima smo proteklih 10 godina radili. Uz detaljan opis, mapu lokacija, možete pogledati fotografije useljenih objekata.

Aktuelna ponuda

Pogledajte ponudu dostupnih stanova, lokala i parking mesta na nekoj od naših lokacija.

Idejna rešenja

Kao dodatnu uslugu, uveli smo izradu idejnih rešenja vaših novih prostorija. Ukoliko stan kupite u izgradnji, izrada idejnog rešenja pomoći će vam da idealno iskoristite prostor i stambeni deo prilagodite vašim potrebama i navikama. Vrlo često nakon izrade takvih planova postoji potreba za dodatnim radovima (gips, rasveta, nameštaj po meri…). U dogovoru sa našim inženjerima, konstruktorima i dizajnerima bićete u prilici da kompletan posao dogovorite na jednom mestu.