Izvedeni projekti

Višeporodični stambeno-poslovni objekat, Orlovića Pavla 18, Novi Sad

U decembru 2020.godine završili smo izgradnju treće zgrade (lamele) u Orlovića Pavla 18.

Zgrada ima 24 stana,  3 poslovna apartmana i 2 lokala i zajedno sa prethodne dve lamele čini arhitektonski skladan, neprekinuti niz.

Višeporodični stambeni objekat,Bele njive 30, Novi Sad

U avgustu 2020. godine završili smo projekat na adresi Bele njive 30, u Novom Sadu.

Projekat podrazumeva višeporodičnu stambenu zgradu sa 20 stanova različitih struktura, podzemnu garažu sa  11 garažnih parking mesta i komforno dvorište sa 13 besplatnih parking mesta za stanare zgrade.

 

 

  Višeporodični stambeni objekat, Janka Čmelika 8, Novi Sad

U ulici Janka Čmelika 8 u Novom Sadu izgradili smo  višeporodični stambeni objekat spratnosti P+2+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred ,ima 18 stanova. U dvorištu je urađeno 5 nadzemnih garaža kao i uredjen parking za sve stanare zgrade.

 

 Višeporodični stambeno-poslovni objekat Orlovića Pavla 14,  Novi Sad

U ulici Orlovića Pavla 14 u Novom Sadu izgradili smo  višeporodični stambeno-poslovni objekat spratnosti P+4+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred ,ima 24 stana, 3 poslovna apartmana i dva lokala . Oko zgrade je uredjen parking za stanare .

 Višeporodični stambeni objekat Dr Svetislava Kasapinovića 5,  Novi Sad

U ulici Dr Svetislava Kasapinovica u Novom Sadu izgradili smo  višeporodični stambeni objekat spratnosti P+2+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred ,ima 15 stanova, 5 garaza i uredjen parking za sve stanare zgrade.

 

 Višeporodični stambeno-poslovni objekat Orlovića Pavla 12,  Novi Sad

U ulici Orlovića Pavla 12 u Novom Sadu izgradili smo  višeporodični stambeno-poslovni objekat spratnosti P+4+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred ,ima 24 stana, 3 poslovna apartmana i dva lokala . Oko zgrade je uredjen parking za stanare.

 Višeporodični stambeni objekat, Hadži Ruvimova  40, Novi Sad

U ulici Hadži Ruvimova 40 u Novom Sadu izgradili smo  višeporodični stambeno-poslovni objekat spratnosti P+4+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred ,ima 19 stanova i jedan lokal . U dvorištu je urađeno 5 nadzemnih garaža, a kao i na svim našim prethodnim izvedenim objektima u dvorištu zgrade su besplatno uređena parking mesta za sve stanare zgrade.

 Višeporodični stambeni objekat, Kopernikova 44, Novi Sad

U ulici Kopernikova 44 u Novom Sadu smo završili lep višeporodični stambeni objekat spratnosti P+2+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred i ima 17 stanova.  U dvorištu je urađeno 5 nadzemnih garaža, a kao i na svim našim prethodnim izvedenim objektima u dvorištu zgrade su besplatno uređena parking mesta za sve stanare zgrade.

 Višeporodični stambeni objekat, Janka Čmelika 6, Novi Sad

U ulici Janka Čmelika 6 u Novom Sadu izgradili smo lep višeporodični stambeni objekat spratnosti P+2+Pk. Zgrada je energetski efikasna – “C” razred i ima 16 stanova.  Takodje, zgrada ima lift, mada po spratnosti ne mora da ga ima. U dvorištu je urađeno 5 nadzemnih garaža, a kao i na svim našim prethodnim izvedenim objektima u dvorištu zgrade su besplatno uređena parking mesta za sve stanare zgrade.

img_20161025_152946

img_20161028_103255

 

 

img_20161028_105649

 

 

 

 

 Višeporodični stambeni objekat, Telepska 8, Novi Sad

U Telepskoj 8 u Novom Sadu izgradili smo višeporodični stambeni objekat spratnosti P + 2 + Pk. Zgrada je projektovana u skladu sa visokim standardima energetske efikasnosti i ima 15 stanova različite strukture, koji zadovoljavaju sve funkcionalne i estetske zahteve.

 

t f

jc f

a

 

 Višeporodični stambeni objekat, Subotička 100, Novi Sad

Između Bulevara Evrope, Somborskog bulevara i Futoškog puta, u Subotičkoj 100, izgradili smo višeporodični stambeni objekat spratnosti P+2+Pk. Zgrada je energetski efikasna, modernog izgleda, sa 14 funkcionalnih i kvalitetnih stanova različitih struktura.

t1

t3

 

 Stambeni objekti, Tihomira Ostojića 17 i Vardarska 16, Novi Sad

Na odličnoj lokaciji, u budućem atraktivnom bloku gradskih vila, u ulici Tihomira Ostojića 17 i Vardarska 16 izgradili smo 2 lamele sa po četiri spojene stambene jedinice (ukupno 8 stambenih jedinica). Sve stambene jedinice imaju od 77 do 80 m2 unutrašnjeg prostora. Takođe sve stambene jedinice imaju gratis po 11m2 natkrivene terase i behatonirano parking mesto.

Kuće su energetski efikasne, modernog izgleda, sa izvanredno funkcionalnim unutrašnjim rasporedom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stambeni blok između ulica Vuka Mandušića, Čenejske i Otokara Keršovanija, Novi Sad

Kod popularne Najlon pijace, na izvanrednoj lokaciji pored zabavišta, škole, doma zdravlja , mesne zajednice, sportske dvorane i bazena, na 4.200m2, između ulica Vuka Mandušića, Čenejske i Otokara Keršovanija izgradili smo u periodu od avgusta 2010. do maja 2013. godine u 9 lamela stambeni blok sa ukupno 34 spojene stambene jedinice. Stambeni blok se nalazi između ulica: Vuka Mandušića, Čenejske i Otokara Keršovanija, lociran je između dva magistralna puta (Temerinskog i Sentandrejskog puta), saobraćajno je odlično povezan sa Gradom i auto-putem. Ukupna unutrašnja stambena površina celog bloka je 2.440 m2, a sa natkrivenim terasama 2.800 m2.

Svaka stambena jedinica ima parking mesto, natkrivenu terasu i mali travnjak na koji se silazi iz dnevnog boravka.

Svi stanovi su dvoetažni u tri različite površine (77m2 + terasa; 70m2 + terasa; 64m2 + terasa).

IMG_1155 IMG_1160
IMG_1171

 

 

 

 

 

 Stambeni objekat, Slobodana Selenića 11, Novi Sad

Ovde smo u periodu od juna 2009. do marta 2010. godine izgradili četiri spojene stambene jedinice (kuće). Jedna stambena jedinica (kuća) izgrađena je kao P+1+Pk, jer je tako u početku gradnje ugovoreno sa budućim vlasnikom, a ostale tri kuće su identične i građene su kao P+1+T. Sve tri kuće građene kao P+1+T imaju po 101m2 po građevinskim merama, odnosno po konačnih 98m2 neto korisne površine.

Kuće su ograđene lepom, čvrstom i mestimično ozelenjenom ogradom. Svaka od četiri kuće u nizu je u potpunosti zasebna: ima svoj kućni podbroj (11A, 11B itd) i posebno električno i gasno brojilo. Svaka kuća pojedinačno ima unutar placa, s ulazne strane po dva parking mesta samo za sebe i svaka ima svoj mali travnjak, na koji se silazi sa natkrivene terase ispred dnevnog boravka.

 

pic06 pic18